Politica de
confidentialitate

Prezenta politica de confidentialitate descrie modul in care informatiile dvs personale sunt colectate, utilizate si distribuite atunci cand vizitati site-ul PROIECTMETAL.

Datele cu caracter personal colectate de SC PROIECTMETAL SRL

Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:

  • Informatii despre dispozitivul dvs inclusiv informatii despre browserul dvs, web, adresa IP, fusul orar, produsele vizualizate.
  • Informatii personale cum ar fi numele, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de email, numar de telefon.

Aceste informatii vor fi utilizate pentru a indeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului – confirmare comanda, facturare, comunicare telefonica sau prin intermediul mail-ului, pentru a indeplini contractele sau comenzile incheiate cu dvs.

Cine are acces la datele tale si cum le stocam - politica de confidentialitate

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.

La datele tale au acces:

  • Contractori, furnizori de servicii doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu, firma de curierat pentru livrarea produselor, sau firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).

Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate in www.proiectmetal.ro indeplinind cele mai stricte criterii de securitate.

Cat timp procesam datele personale?

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date.

In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

Drepturile tale

Daca sunteti rezident european, aveti dreptul sa accesati informatiile personale pe care le detinem despre dvs si sa cereti corectarea, actualizarea sau stergerea informatiilor personale.

Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii despre practicile noastre de confidentialitate, pentru eventuale intrebari sau plangeri, va rugam sa ne contactati prin email la adresa proiectmetal@proiectmetal.ro sau pe adresa: Dumbravita, str Gramma nr 8c,jud Timis.